Uteliv

Våren är en årstid som jag älskar. Jag älskar ljuset som återvänder och jag älskar att allt börjar växa och all förväntan inför sommaren. För just förväntningar är nästan bättre än själva upplevelserna i sig. Nästan. Om inte annat så lever man med förväntningarna längre.

Två roliga resor har ställts in och just nu skulle jag varit i Boston och väntat på morgondagens maraton. Baddaren skulle haft en jacka väntande på henne vid målet och sen skulle vi åkt ner till Martha’s Vineyard och njutit av våren. Nu blev det inte så. Men man kan njuta av våren på andra sätt och då är det bara att se till att göra det. Samtidigt kan man njuta av förväntningar inför sommar och höst

Det här var femte veckan av att karantänjobba hemma men jag har carpat kvällarna. När man inte transportlöper eller sitter i bilköer hinner man ut i skogen. 50 kontroller plockade i Naturpasset och en riktigt lång cykeltur i dag. Och det är så otroligt fint med våren. Det var helt galet många backsippor vid norra änden av Vallentunahavet och vitsippshaven börjar bli så stora att man kan segla på dom. Men seglandet får vänta tills en annan gång. Däremot ser nästa vecka lovande ut för paddling. Äntligen kanske vi stänger av vinden för mer än en dag här och där.

Så, karantänlivet fortsätter men det är inget som hindrar mig från skog och sjö. Finns det något bättre sätt att hålla sig borta från folk än i skog, på berg eller ute på vattnet? Berg saknar jag här men skog och vatten finns det!

Ha det,

Mackan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s