Jodå, jag lever

Det var ett tag sedan jag skrev och det har sina orsaker. Den största orsaken är att jag har skrivit extremt intensivt på jobbet och när jag har skrivarperiod på jobbet är det inte så att suget på att sätta sig och blogga på kvällar och helger är jättestort. Men nu är det värsta över och dessutom är deklaration och årsbokslut klart!

Vad har hänt sen sist då? Jo Barcelona blev inställt. Boston blev inställt. Allt blev inställt och jag passade på att stuka foten rejält för drygt två veckor sedan. Det smällde till så att det hördes tio meter bort och den svullnade upp som en ballong. Men det gick bra att stödja på den jädrigt fort och fem dagar senare sprang jag en helt smärtfri mil tillsammans med Baddaren. Då borde allt vara frid och fröjd men sen på kvällen svullnade den upp som bara den. Svullen och varm så uppenbarligen var det något fel och jag bestämde mig för att vila ut det resten av veckan och en vecka till.

Men här hoppar inga halta löss. Kajakerna är hämtade från vinterförvaring och jag har servat upp tre av cyklarna. Så det har paddlats och cyklats. Mest cyklats eftersom det är något mer lättillgängligt. Och oj vad kul det är med både paddling och hojande! Det som är lite synd är att det är något mer vindkänsligt än löpningen men när det ändå inte är några lopp förrän tidigast i höst så funkar det utmärkt. Trevlig omväxling och bra träning.

I dag är i alla fall min löpkarantän över och jag testade några kilometer. Det kändes lite läskigt givet det som hände sist men om vi bortser från cykelstela ben så verkar det fungera. Såvida inte foten svullnar upp, vilken den inte verkar göra, så räknar jag kallt med att börja rulla igång så smått. Och apropå karantän så blir det lite lättare att varva sporter när jobbet sker hemifrån och man bor nära en sjö. Det blir rätt bra social distansering i kajaken!

Ha det,

Mackan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s