Löpträning mitt i livet önskar God Jul!

Då var dagen äntligen här! Jag har under hösten pysslat och donat för att försöka få till ett nytryck av Löpträning mitt i livet. Det enkla alternativet hade varit att bara skicka samma tryckfiler som jag tryckte på senast till tryckeriet men det tog emot. Jag har ju skrivit och beskrivit ett antal stora maratonlopp och där var det en hel del information som inte var aktuell längre. Dessutom fanns inte samma papperstyp kvar hos tryckeriet vilket påverkar en del.

Så, jag har mellan andra åtaganden pysslat för att få till ett nytryck och trots att jag tryckte en provbok var det rejält nervöst för att trycket skulle bli bra. Nervöst för att jag gjorde lite justeringar i tryckfilen efter att ha sett provboken. I fredags kom det en pall med böcker och baske mig att det blev bra och jag kunde öppna webbshoppen på www.sapiens.se i fredags kväll.

Nu har jag böcker hemma för att klara några år utan att behöva utsätta mig för tryckångesten. Eller ja, det är en sanning med modifikation, för jag har bara några få ex av Intervallguiden kvar. Får se om jag orkar dra även den till nytryck men det får vänta till nästa år i så fall! För nu har jag ersatt tryckångesten med glädjen i att skicka böcker till kunskapshungriga löpare. Min julklapp till er!

Ha det,

Mackan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s