22 snabba

Tyvärr inte kilometer utan kontroller. Efter en i veckan enormt hastigt uppkommen förkylning med tillhörande feber som sen också försvann riktigt fort var det dags för comeback i löparskorna. Mjukstartade med promenad i går och det kändes bra så jag och Baddaren bestämde oss för att orientera i dag. Det är tacksamt för man kan ta det lite i sin egen takt och plocka dom kontroller man känner för.

Skogen hade verkligen tinat upp och det blev ett riktigt skönt pass! Det är fascinerande vad fort tiden går när man tar en kontroll i taget och det är fascinerande hur mycket man kan svettas när det blir plusgrader och vindskydd i skogen. Så jag tog just en kontroll i taget och även om skogslöpningen var ringrostig funkade orienteringen otroligt bra. Jag förvånade mig själv gång på gång och det var kanske det som var nyckeln? Att jag var ödmjuk i skogen. Ingen hybris alls och det hade nog att göra med att jag inte har orienterat sen i höstas och att jag inte riktigt visste hur mycket jag skulle orka.

Vi hade bestämt att träffas efteråt i fiket så jag visste när jag måste vara tillbaka. Hade en förhoppning om att hinna med 15-17 kontroller på den tiden men det blev hela 22. Eller 23 om man räknar med målet som en kontroll. Nu återstår att se om jag var nog duktig på att memorera alla kontrollkoder så att jag kan få vinna något på startkortet. Eller ja, det är minst tre till som måste plockas men det kan jag passa på att göra som ett återhämtningspass någon kväll när det blivit ljusare. I vilket fall som helst var det sjukt skönt att komma ut i skogen och få lite rörelse i kroppen. Den mår bäst så.

2017-02-19-13-57-40

Ha det,

Mackan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s