Bra skitvecka

Förra veckan går inte till historien som någon av mina bättre träningsveckor men jag hann med en del annat bra. Den startade fint trots djävulsblåst och en köldeffekt på -273 grader. Passen rullade på som planerat men jag misstänker att ett trevligt möte i måndags var det som sen satte käppar i hjulet. Dagisbarn kan vara roliga och var det nu också men jag har en känsla av att jag inte riktigt är van vid det som dom kanske är immuna från. Mycket riktigt började jag känna av en lätt förkylning några dagar senare och jag har varit lite väl seg i kroppen och varken luftrör eller bihålor har känt att det är någon bra idé att ge sig ut och springa. Däremot har jag kunnat fira Baddaren vid två tillfällen. I onsdags var vi ute och åt kanonbra Libanesisk mat och i fredags hade vi firande med tema från Lappland. Det var gravad renfilé, älggryta och något gott med hjortron som avslutning. Mycket trevligt och gott. Den här veckan lär det enda firandet bli eventuella medaljer i OS och IVSM. Nej, jag ska själv inte tävla i någon av tävlingarna men det finns ju andra svenskar i den första och några superveteraner jag känner/tränar som ger sig in i hetluften i den andra. Det ska bli väldigt spännande att se hur det går.

Nu tror jag i alla fall att jag är redo för att springa igen och det kan behövas om jag ska komma in på Listan i år. Nu är den igång. Den är inte lång men den är igång. Noterbart är att alla tjejer i statistiken är under tre timmar. Bra där. Ett extra grattis till Karima som sprängde den gränsen för första gången. Bilden har jag snott från hennes blogg och jag misstänker att hon inte har något att invända mot det.

Karima

Ha det,

Mackan

Annonser

4 reaktioner på ”Bra skitvecka

  1. Anders Pihl

    Ja grattis till Karima och vill du se stårdåd skall du nog ta dig över till hallen och se IVSM live, det är där det händer 🙂
    Ha en grym vecka

  2. Halloj där! Tack för äran att vara nämnd på din blogg 🙂 Känns som det var för en evigheten sen jag sprang i Dubai…bara för två veckor sen alltså! Coolt att vara på statistiken redan. Kommer att skärpa mig för att hålla mig där (alltså inte platsen…men listan 🙂 Snart får jag kuta som vanligt igen…Yipiii!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s