Nyservad idéspruta

Det vore att ljuga att påstå att kroppen inte känt av tävlingsveckan jag hade men jag hade hoppats att det skulle kunna fixas med tiden. Det gjorde det inte eftersom jag tror att jag skuttade till mig en liten låsning. Under det första racet gjorde jag ett par vådliga hopp under startrusningen utför sluttningen och något satte sig nog i ryggen. Som G-Man uttryckte det:

– Vad fan gjorde du uppe på dom stora stenarna?

Jag försökte ta mig fram. En sten som har 50-70 cm höjd när man hoppar upp på den låter inte så farligt men när man hoppar ner och det är brant utför blir fallhöjden desto högre. Jag kände redan under den första tävlingen att det började dra konstigt i vissa muskler men det kom och gick. Nu har det kommit och gått i ett par veckor så jag åkte till Martin. I vanlig ordning bad jag honom att gissa lite vad som felades och han gissade rätt. Eller gissade och gissade, han har bra koll på hur min kropp ska se ut för att fungera. Nu hade den blivit vriden åt motsatt håll mot hur mina problem brukar kunna se ut och det är mycket riktigt min snälla sida som har tjafsat lite.

Nu är jag knådad och knäckt och slipper förhoppningsvis känna av några konstigheter. Inte så att jag har haft ont men jag vill hellre mota Olle i grind innan det blir något som smärtar.

Resten av dagen har jag – med undantag för förberedelserna för morgondagens löpargäng – tänkt vara mer reaktiv än aktiv. Det blev en väldigt lång arbetsdag igår men som förhoppningsvis mynnar ut i något riktigt spännande. Jag fick en idé som jag tog tag i och nu går jag i väntans tider för att se om det händer något. Av erfarenhet har jag dock lärt mig att alla spännande bollar jag kastar upp i luften inte nödvändigtvis landar där jag tänkt mig men kastar jag inte upp dom kommer dom aldrig att landa. Det är ett som är säkert. En av dom stora skillnaderna med att vara egenföretagare än anställd är att får jag en idé kan det vara väldigt kort tid mellan idé och handling. Det är jag som bestämmer vad som är värt att agera på och ingen annan. Å andra sidan krävs det att jag kommer med idéerna också även om jag ibland får god hjälp av andra. Å tredje sidan så är det jag som bestämmer fullt ut om det är en idé jag vill pröva. Det är jag som bestämmer vilken riktning jag vill ta!

HereIAm

Ha det,

Mackan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s