Ny klubb – nya möjligheter

Igår betalade jag in medlemsavgiften till en ny förening. I samma ögonblick som jag startar en tävling i deras färger blir det den fjärde föreningen jag representerar i någon form av löpning. Täby IS, Porsi IF, FK Studenterna och från och med nu Rånäs 4H. Jag byter inte bara klubb utan även distrikt så numera är jag upplänning.

Att jag väljer att byta klubb är av flera anledningar men ett starkt vägande skäl är att det känns roligt och fräscht. Jag är riktigt sugen på att springa bra i år och jag hoppas att kunna representera min nya klubb bra. Gärna redan i vår men eftersom jag ligger efter med träningen och någon häller ut pollen i luften så är det hösten jag har stora förhoppningar på. Nu blir det en nytändning och jag har hört att rött ska vara en snabb färg. Jag tror att det stämmer. En sak vet jag i alla fall och det är att det känns väldigt roligt. Jag sprang och tänkte på det i morse och känslan jag har är just ”kul.” Det här ska bli kul och när det är kul brukar det bli bra.

Nu håller vi tummarna för att vi har tur och det bara blir en kort regnskur för det var i ärlighetens namn inte särskilt varmt och skönt ute i morse. I eftermiddag väntar tuff terränglöpning och då behöver jag lite tur.

Ha det,

Mackan

 

Annonser

7 reaktioner på ”Ny klubb – nya möjligheter

  1. Hur tänker du kring det här att vara med i en klubb på ”distans”. För mig är den stora vinsten att gå med i en klubb gemensamma träningar och utbyte med träningskompisar men eftersom jag inte har möjlighet att träna på fasta tider så skulle jag inte komma iväg så ofta och därmed blir den enda fördelen att vara med i en klubb att få ta på sig deras tävlingslinne när man tävlar…

    1. Distans fungerar för mig men jag vill ha möjligheten att träna med klubben om det passar. Jag har inte varit på någon träning med FKS på flera år eftersom jag tyckte att det blev så sena kvällar och dessutom aldrig följde det gemensamma träningsprogrammet. Jag tränar ju ofta med andra men då blir det på tider som passar mig och med pass som passar mig.

  2. Jag har ju Enhörna väldigt nära men funderar fram-och-tillbaka, visst kan det vara kul att få ta på sig klubblinne men så många gemensamma träningar skulle jag ju inte komma iväg på med min stora familj och min fru som ofta jobbar sent, och kan jag inte komma iväg så ofta och träffa andra löpare tycker jag en del av motivet försvinner, dessutom kostar det ju en liten slant.

    1. Jag tycker definitivt att du ska gå med i Enhörna Staffan. Den slanten har du igen i gemenskapen med andra drivna löpare. Du har väldigt mycket talang och passar nog bra i getingrandigt. 🙂

  3. Härligt. Ny klubb nya tävlingar. Helt rätt beslut, dessutom har de massa bra löpare och kul idéer har jag hört. Jag har sedan i höstas äntligen hittat min första klubb, vilket känns kanon (runday). Snygg blogg, nu skall jag tjata på mitt bibliotek att de köper in din bok;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s