Etiketter

, ,

Igår betalade jag in medlemsavgiften till en ny förening. I samma ögonblick som jag startar en tävling i deras färger blir det den fjärde föreningen jag representerar i någon form av löpning. Täby IS, Porsi IF, FK Studenterna och från och med nu Rånäs 4H. Jag byter inte bara klubb utan även distrikt så numera är jag upplänning.

Att jag väljer att byta klubb är av flera anledningar men ett starkt vägande skäl är att det känns roligt och fräscht. Jag är riktigt sugen på att springa bra i år och jag hoppas att kunna representera min nya klubb bra. Gärna redan i vår men eftersom jag ligger efter med träningen och någon häller ut pollen i luften så är det hösten jag har stora förhoppningar på. Nu blir det en nytändning och jag har hört att rött ska vara en snabb färg. Jag tror att det stämmer. En sak vet jag i alla fall och det är att det känns väldigt roligt. Jag sprang och tänkte på det i morse och känslan jag har är just ”kul.” Det här ska bli kul och när det är kul brukar det bli bra.

Nu håller vi tummarna för att vi har tur och det bara blir en kort regnskur för det var i ärlighetens namn inte särskilt varmt och skönt ute i morse. I eftermiddag väntar tuff terränglöpning och då behöver jag lite tur.

Ha det,

Mackan

 

Annonser