Islossning

Jag sprang längs ”Beaver Creek” under morgonens löprunda och baske mig om det inte var fritt vatten. Tanken slog mig att jag skulle slänga i kajaken men risken för att få bada kontra den  paddlingsbara sträckan stod inte riktigt i rätt proportion. På vägen hem såg jag dessutom att bassängerna i norra delen av sjön är isfria och stora delar av kanterna börjar släppa. Vad ska vi ge det innan det faktiskt är öppet? Fem dagar kanske.  Men jag kommer nog att vänta till dess att vattnet blir lite varmare innan jag testar min Defender. Jag drömde för övrigt att jag paddlade i natt. OS i London. Någon hade tagit ut mig i både K2 500 samt K1 500 och K1 1000. Jag kunde inte för mitt liv förstå hur det gick till men det var bara att ställa upp. Mitt undermedvetna väckte mig under uppvärmningen så jag fick aldrig veta resultatet. Synd.

Bild: Egen

Skönt ute idag med och kortbyxorna börjar nu bli riktigt uppvärmda. Benen var däremot väldigt trötta och då speciellt uppför. För att motverka vidare trötthet fick jag två kanelbullar när jag kom hem så eftermiddagens pass blir nog lättare. Nu ska jag jaga efter den fina banderoll jag beställt som skulle ha kommit tidigare i veckan.

– Vi hade ingen leveransadress till dig.

– Funkade inte den som står längst ner i beställningen? Ni funderade inte på att fråga mig när ni inte såg det?

Ja, ja. Det löser sig nog men det vore kul att ha den för jag skulle vilja visa upp boken lite i anslutning till Premiärmilen om vädret är fint.

Ha det,

Mackan

Annonser

3 reaktioner på ”Islossning

  1. Camilla B

    Inte paddla? Jag kände t o m på vattnet idag men med tanke på min efterhängsna förkylning samt isflaken på Mälaren så avstod jag 🙂
    Skönt värre i skogen idag, vi ses på söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s